Müsabakalar adil yönetilmeli

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri dün Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu. Önce Anıtkabir'e gidenTFF heyeti ardından Külliye'deCumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan tarafından kabul edildi. Başkan Erdoğan, görüşme sonrası sosyal medya hesabından ziyarete dair şu açıklamalarda bulundu: "Yaş, cinsiyet, statü, siyasi görüş fark etmeksizin futbolu insanımızıbuluşturan ortak bir payda,kaynaştırıcı bir güç olarakgörüyoruz.




Bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonumuzun, futbolun başka pek az dalda bulunan bu gücünü milletimizin lehine artırmasını bekliyoruz. Milletimiz, futbolda olumlu iklimintesis edilmesini bekliyor.Kulüplerimizin finansal yapılarınındüzeltilmesi, müsabakalarınadil bir şekilde yönetilmesi,yöneticilerimizin ve medyamızınmesuliyetlerinin farkındaolması, sporcuların sahada hakkaniyetlibir biçimde, fair playruhuyla mücadele etmesi, gençfutbolculara daha fazla şanstanınması gibi başlıklarda daha hassas hareket ettiğimizde, inanıyorum ki Türk futbolu tarihinin en parlak dönemini yaşayacaktır." Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerini milletin evinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu da belirip görevlerinde başarılar diledi.




ANITKABİR'İ ZİYARET
TFF heyeti Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" ünvanı ile"Mareşallik" rütbesinin verildiği ve bu tarihe atfen her yıl kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret etti.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."